İZMİR / TORBALI - Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Mrt

Matematiğin güzelliğini, önemini ve herkesin hayatındaki temel rolünü kutlamak maksadıyla 26 Kasım 2019 tarihinde UNESCO'nun 40. Genel Konferansında, 14 Mart günü: DÜNYA MATEMATİK GÜNÜ (IDM) olarak ilan edilmiştir. Bu tarihten beri kutlanan Dünya Matematik gününün 2024 yılı teması ''Oyunlarla Matematik '' olmuştur.

Okulumuz Matematik Öğretmeni Nalan ÖZKIZILCIK önderliğinde öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı etkinlikte "14 Mart Dünya Matematik Günü" kutlandı. Etkinlikte akıl ve zeka oyunları, Matematik bilim adamlarının çalışmaları yer aldı. BİLSEM, 80. Yıl ve Kazımpasa Ortaokullarından misafir olarak gelen 8. Sınıf öğrencileri etkinliğe katıldı.

Oldukça verimli ve keyifli geçen organizasyonda görev alan tüm paydaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mrt

2023/2024 Eğitim öğretim yılı ikinci dönem, ilk yazılı yoklama tarihlerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sınavlarda tüm öğrencilerimize başarılar dileriz.

meb_iys_dosyalar/35/22/166316/dosyalar/2024_03/21115459_sinavtarihleri.pdf

Değerli velilerimiz ve paydaşlarımız,

Öğretmenlerimiz ile görüşebileceğiniz günler ve saatler hakkında çizelge aşağıdaki linkte tablo olarak bilgilerinize sunulmuştur.

Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

meb_iys_dosyalar/35/22/166316/dosyalar/2024_01/04184502_ogretmenvelirandevusaatleri.xlsx

Ara

Okulumuzun masa tenisi takımı İmam Hatip Lisesleri arasında düzenlenen turnuvada İzmir ikincisi oldu. Başarıda büyük emeği olan, başta  Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ufuk KOÇOĞLU olmak üzere emeği geçen tüm öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Kas

Okulumuzda 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda Cumhuriyet'imizin 100. yılına iz bırakacak etkinlikler yapıldı. Bu kutlamada emeği geçen tüm öğretmen arkadaşlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Ekm

Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, İstanbul ve Ankara’dan sonra İzmir'de teknoloji tutkunlarını buluşturmaya hazırlanıyor. Ayakları yerden kesecek 'TEKNOFEST İzmir' için geri sayım başladı. Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bİlimler Proje Okulu, Edebiyat Öğretmeni Levent TOKSOY tarafından hazırlanan ve daha önce TÜBİTAK'ta derece alan proje ile Torbalı'yı İzmir TEKNOFEST'te temsil edecek. "Dijital Materyallerle Hazırlanan Uygulamalar" ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.  27 Eylül - 1 Ekim tarihlerinde düzenlenecek TEKNOFEST'e Çiğli Havalimanı ev sahipliği yapacak. Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nca düzenlenen TEKNOFEST İzmir, 5 gün boyunca teknoloji yarışmaları, hava gösterileri, konserler, söyleşiler başta olmak üzere çeşitli etkinliklere sahne olacak.

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ

Ekm

Cumhuriyetimizin 95.nci yıl dönümünde Büyük Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi saygı ve rahmetle anıyor, tüm milletimizin Cumhuriyet Bayramını içtenlikle kutluyoruz.