İZMİR / TORBALI - Torbalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hedef 2024

HEDEF YKS Projesi

Şbt

HEDEF YKS 2024 hazırlıkları kapsamında düzenli olarak öğrencilerimize bilgilendirici etkinlikler yapılmaktadır. Motivasyon artırıcı faaliyetler yapılarak sınava öğrencilerimiz hazırlanmaktadır.

Şbt

HEDEF YKS 2024 hazırlıkları kapsamında Milli Savunma Üniversitesi Sınavı ve sınav içeriği hakkında okul rehber öğretmeni Merve SALMAN tarafından sunum yapıldı.

Şbt

HEDEF 2024 çalışmaları kapsamında önümüzdeki yıl YKS ye girecek on birinci sınıf öğrencilerimize "Okul HEDEF YKS Koordinatörü Ömer Faruk UYAR" tarafından sunum yapıldı.

Şbt

HEDEF YKS 2024 Etkinlikleri kapsamında okulumuz mezunlarından polis memuru Ercan POLAT okulumuzu ziyaret ederek. Öğrencilermize polislik mesleği hakkında bilgi ve birikimlerini aktardı. Öğrencilerimiz tarafından çeşitli sorular soruldu ve cevaplandırıldı. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

AKADEMİK TAKİP KOMİSYONUNCA 12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE BİRİNCİ DÖNEM UYGULANAN DENEME SINAVLARININ ANALİZLERİ YAPILDI. VELİ PAYLAŞIMI YAPILDI.

Şbt

Hedef 2024 çalışmaları kapsamında okulumuzda 2023-2024 eğitim öğretim yılı ara tatil döneminde öğrencilerimizle birlikte TYT - AYT soru çözüm etkinlikleri yapılmıştır.

Ara

Kasım ara tatili boş geçmiyor, soru çözüm programı yapıyoruz. Okulumuz öğrencilerini tatilde de yalnız bırakmıyor, destekliyoruz.

Ara

27/12/2023 Tarihinde Hedef YKS Projesi kapsamında 11 ve 12. Sınıf öğrencilerimize tecrübe aktarımı sağlamak için 2023 YKS'de 14.650 sıralama yapan mezunumuz Hüseyin Can SUBAŞI'yı ağırladık. İzmir Demokrasi Üniversitesi Hukuk Fakültesi öğrencisi Hüseyin Can SUBAŞI,  YKS 'ye hazırlık sürecini, öncesini ve sonrasını anlattı. Bizleri kırmayıp davetimize icabet ettiği için kendisine teşekkür ediyoruz.

Ara

HEDEF YKS Projesi kapsamında 01/12/2023 tarihinde  okulumuz mezunu Torbalı İlçe Vaizi Vedat SOĞUKÇEŞME'Yİ okulumuzda ağırladık. Vedat Soğukçeşme Diyanet İşleri Başkanlığı'nın iş imkanları hakkında öğrencileri biligilendirdi ve bu mesleklerin öneminden bahsetti. Kendisine teşekkür ediyoruz.

Kas

Hedef YKS 2024 çalışmaları kapsamında hazırlanan deneme takvimimiz öğrencilerimizle paylaşıldı.

Kas

Hedef YKS 2024 kapsamında hazırlanan afişlerimiz okulun çeşitli alanlarına asıldı.

Kas

2023/2024 Eğitim öğretim yılı kapsamında Hedef YKS 2024 projesi doğrultusunda velilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda Müdür Yardımcımız Ömer Faruk UYAR tarafından sunumlar yapıldı.